Webinar: Succesvolle inzet van IT voor juridische afdelingen
June 1, 2023
Webinar

Om de slag om de interne en externe klant te winnen, is het succesvol inzetten van IT voor juridische afdelingen onontbeerlijk. Om de heersende tijdsdruk te verlichten, maar ook om efficienter en effectiever te werk te gaan. Er is een woud aan oplossingen en aanbieders, het is verleidelijk om daar meteen in te duiken. Doe dat niet! Het is zaak om eerst een stap terug te zetten. Te inventariseren welke oplossingen er zijn voor de specifieke uitdagingen in jouw organisatie. Te prioriteren: de meest voor de hand liggende en logische volgorde te bepalen aan de hand van de zwaarwegendste elementen. Is dat efficientie? Inzicht? En verder zul je realistisch moeten kijken aan welke randvoorwaarden kan worden voldaan. Zodat de IT-oplossing ook daadwerkelijk resultaten oplevert en bijdraagt aan het succes!

 

Waar beginnen?

De grootste uitdaging ligt dus in het antwoord op de vraag welke weg je moet bewandelen om tot een succesvolle inzet te komen. Het is een gegeven dat er veel aanbieders en systemen op de markt zijn, vele toepassingen die allemaal toegevoegde waarde kunnen hebben. Waar moet je beginnen? En wat is er nodig voor een succesvolle implementatie?

 

Succesvolle aanpak

In het online event op 22 juni, 11.00 – 12.00 uur, nemen we je mee om tot een succesvolle aanpak te komen: in de onderbouwing van de business case, inzicht in de technische aspecten en de implementatie (voornamelijk gericht op draagvlakcreatie en verandermanagement).

Na afloop van het event ontvang je een praktische instructie waar je meteen zelf mee aan de slag kunt.

Jo van Ijzeren (Step Up Smart), Anton-Pieter van Logtenstijn (Symbius) en Rob Kubben (Transform Data) sloegen de handen ineen om het event te organiseren. Ze delen ieder vanuit hun eigen expertise hun kennis en ervaringen, zodat jij handvatten krijgt om aan de slag te gaan.

Other news articles

Proudly announcing: Workhub

Proudly announcing: Workhub

Do you use Intapp Collaboration & Content from within Outlook? What if you could use Microsoft Teams as your...